image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search

Colour Palette

Wij leven in een kleurrijke wereld met diverse nationaliteiten. Ieder persoon is mooi van zichzelf. Uiterlijk is een belangrijk aspect geworden waarin wij dagelijks mee bezig zijn. Voor de een is een mascara en bronzer genoeg en voor de ander is een dekkende foundation een dagelijkse must. Iedereen is verschillend en dat is iets moois.

Iedere klant is een uniek persoon. Ik vind het erg leuk om te horen wie er nu in mijn stoel zit. Vrouwen vertellen hun persoonlijke verhaal en dat is best intiem. Het is daarom ook heel fijn om een band te creëren en er samen voor te zorgen dat zij een plaatje wordt!

Boek een make up afspraak

Success is not a destination, but the road that you're on. Being successful means that you're working hard and walking your walk every day. You can only live your dream by working hard towards it. That's living your dream.

Ema Wayans

Success is not a destination, but the road that you're on. Being successful means that you're working hard and walking your walk every day. You can only live your dream by working hard towards it. That's living your dream.

Ema Wayans

The essential elements of giving are power and love activity and affection and the consciousness of the race testifies that in the high and appropriate exercise of these is a blessedness greater than any other.

Mark Hopkins

Stunning Beauty

' The best thing is to look natural, but it takes make up to look natural' Calvin Klein
g

Openingstijden

EliteBeauty werkt zowel op locatie als vanuit onze huiselijke en luxe studio in hartje Blijdorp te Rotterdam. Ik ben beschikbaar voor speciale afspraken en werk ook op locatie en aan huis. Wij werken elke dag van de week alleen wel op afspraak. Bij boekingen op feestdagen en voor 08.00 uur worden er toeslagen berekend.
f

Awesome Projects!

Werken in een teamsverband geeft een geweldig gevoel omdat iedereen, hoe groot het team ook is op een lijn moet zitten. Het eindresultaat is ook altijd super! Dankzij goede voorbereidingen en passie voor ons vak is een samenwerking altijd succesvol. Graag wil ik dan ook een aantal van mijn Awesome Projects delen met jullie.
Portfolio

It's coffee time!

In deze drukke tijd waarin de onafhankelijke vrouw alles doet is er haast geen tijd voor een rustig moment. Vergeet werk en thuis voor even en richt je op jezelf. Weg van de stress en drukte in jouw hoofd. Het is nu tijd voor persoonlijke me-time, make up & beauty. Laat je verwennen, jij bent het waard! Heerlijke frisse en rijke crème geuren en makeup die in zachte stroken over het gezicht gaan. Alle kleuren worden zorgvuldig gekozen na een gezichtsanalyse. Bij ieder gezicht passen zoveel kleuren alleen weten of durven velen dit niet. Met kleur spelen is iets krachtigs. Het kan een persoon sterk maken in hun look. De reacties achteraf zijn geweldig! Kijk mee in de spiegel en volg elke stap, verrast zal je zeker zijn! Een heerlijk kop koffie of thee erbij en geniet van jouw moment.