image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search
 

Diensten

EliteBeauty / Diensten

Stunning Services

EliteBeauty staat klaar voor jou! Visagie, hairstyling, workshops, een op een analyse. Het kan allemaal. Wil jij beautyadvies over jouw gezicht en haar? Droom je altijd al van een smokey eye en een wing liner en lukt het steeds maar niet? Kijk dan verder want ik kan jou coachen hierin!

Make up

Wil jij een natural make up, een smokey eye look of een kleurvolle party look?

Bruid

Bruids make up en hairstyling

Hairstyling

Föhnen, stylen, krullen en opsteken

Make up workshop

Welke kleuren passen bij mij? Wat kun je met een bronzer? Een eyeliner lukt mij niet. Ben jij dit? Boek dan nu een make up workshop

Hairstyling

Hairstyling makes or brakes it! Dit geldt overigens ook voor de visagie. Het haar speelt een grote rol en dat beseffen niet veel mensen. Een kapsel moet bij jouw gezicht passen en voordat we daarmee beginnen gaan we eerst kijken naar jouw gezichtsvorm. Door middel van een aantal kapsels te proberen zien we exact wat nu bij jou past en waar jij een WOW gevoel van krijgt. Met het gebruik van professionele haar tools en producten creëer ik bij jou de look die bij jou past. Mood boards en inspiratie foto's zijn erg handig om uit te vinden wat jij mooi vindt. Op Pinterest.com kun je vele mooie voorbeelden vinden. Een belangrijk onderdeel van hairstyling is het haar goed voor te bereiden op het kapsel. Denk aan mousse als een verstevigend haar product. Afwerking is ook erg belangrijk, denk aan een serum of haarlak voor de glans en stevigheid. Professionele haar producten zijn een must! Ik garandeer daarom ook dat alles prachtig blijft gedurende de dag en avond.

Amazing colours

g
Make up kleuren! Kleur is een magisch element die in verschillende niveau's aangebracht kan worden. Laten we beginnen met de basis oogschaduw kleuren; Nude, aarde, champagne en taupe. Colour pop kleuren roze, fuchsia, lila, paars, violet, smaragd, groen, babyblauw, petrol. En de all time basis favorieten bruin, grijs, en zwart. Zoveel kleuren en teveel subkleuren om op te noemen. Door middel van de blend techniek en een blend penseel kun je kleuren heel goed in elkaar over laten lopen. Dit blend proces vind ik spannend om te zien. De combinatie met mooi gekleurde wenkbrauwen en de oogkleur zal het een mooie kleuren combinatie worden. Met kleur kun je laten zien wie je bent en wat je voelt. En dat gevoel breng ik over op de ogen en de rest van het gelaat.

Prijslijst

Avond make up

60.00

Feest make up of smokey eyes

Bruids kapsel incl. proefsessie

150.00

Bruids hairstyling aan huis incl. proefsessie van 1.5 uur. Er worden geen reiskosten berekend in Rotterdam.