image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search

Blog

EliteBeauty / Blog

Welkom op mijn blog!

Ik ben helemaal een newbie wat bloggen betreft maar schrijven over alles waar ik van hou gaat vanzelfsprekend.

Mijn inspiratie haal ik uit alles om mij heen, nieuwe mensen die ik ontmoet, nieuwe plekken die ik ontdek en ga zo maar door. Daarom vind ik het ook fijn om vaak op een andere plek te zijn in plaats van stilstaan op één plek. 

Call me a nomad maar het past bij mij. 

Amsterdam, Antwerpen, Parijs, Barcelona, Malaga, Ceuta, Mallorca, Copenhagen, Morocco, I lovend working there! 

Hetzelfde gevoel heb ik de in de beautywereld. Beauty connects the world zou ik zeggen. Als ik een mooie vrouw zie die mooi opgemaakt is dan zeg ik dat tegen haar.  Ze zijn ook helemaal verast om het te horen en erg blij.  Ik vind dat dat moet kunnen. Het leidt ook vaak tot een gesprek over make up merken, make up winkels, make up looks, de laatste trends enzovoorts. #beautyconnectstheworld 

Ik besteed veel tijd aan beauty om mij heen. Dus of het nu iemand opmaken is of make up testen en kopen, de laatste make up trends uitproberen, het moet allemaal gebeuren. Er gaat veel tijd zitten in het onderzoeken, uittesten, en uitvoeren. Dit zijn allemaal dagelijkse punten die op mijn to do lijst staan. 

Een bedrijf runnen eist veel van je en het is vooral tijd die ik tekort kom. Maar uiteindelijk geniet ik van elke opdracht sinds mijn eerste dag in 2008. 

#lovemyjob is dan ook een hashtag die voor mij gemaakt is. 

Ik wens je veel leesplezier en kom gauw terug zou ik zeggen. Adios!