image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search

Beautiful Bride

EliteBeauty / Beautiful Bride

Beautiful Bride

Bruids visagie

Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Trouwen is de volgende stap. Er komt veel kijken bij het plannen van een bruiloft. Een visagist vinden die gespecialiseerd is in bruids make up en ook nog bij jou past, is ook erg belangrijk. EliteBeauty heeft 10 jaar lang vele bruiden verzorgd van hun bruidsvisagie & hairstyling. Ieder bruid is anders en heeft andere wensen op haar grote dag. Dicht bij jezelf blijven is iets wat bruiden graag willen. Of juist extra glamrous willen zijn kan ook. Alleen hier en daar een beetje bruidglam toevoegen zodat je net iets anders bent als normaal. Iedereen kan zien dat jij de bruid bent. Een proefsessie wordt ongeveer 6 weken voor de bruiloft ingepland. In 3 uur tijd nemen wij samen jouw wensen door en gaan we lekker aan de slag. Neem gezellig jouw moeder, zus of vriendin mee. Tijdens deze proefsessie proberen we een aantal looks die jij mooi vindt en graag wilt zien. Wij merken vanzelf wanneer jij een glimlach op jouw gezicht krijgt en je echt bruid voelt. Tip: Neem jouw sieraden mee. Wat het af maakt is al je ongeveer dezelfde kleur top kunt vinden als jouw prachtige bruidsjurk. Voor mij is het meteen duidelijk of alles klopt zonder alle extra's eromheen. Voor velen is dat nog niet zichtbaar. Met deze tools ga je zelfverzekerd en super tevreden naar huis. en zie je het totaalplaatje.

Bruids hairstyling

Bruidskapsels voegen heel veel waarde toe aan het gevoel van een echte bruid zijn. Het maakt de bruids look ook helemaal af. Tijdens de proefsessie nemen we de kapsels door die jij uitgekozen hebt. Een korte gezichts analyse is erg handig om te kijken naar jouw gezichtsvorm en welke kapsels hierbij passen. Ook kijk ik naar jouw haartype en vertel ik welke haar producten hierbij passen. Samen gaan we aan de slag en kiezen we het kapsel waarbij jij een WOW gevoel van krijgt. Kortom, drie uur lang om alles te bespreken en uit te proberen. Natuurlijk zorg ik voor een goede voorbereiding om het haar klaar te maken voor een kapsel. Ik gebruik alleen professionele kwaliteits- producten. Daarom garandeer ik ook dat alles mooi op zijn plek blijft. Een mooie afwerking en glanzende haren is een must! Tip: Neem een sluier en/ of haar accessoires mee om het gehele plaatje te zien. Ik ben op zo een dag ook erg blij dat ik de visagie en hairstyling mag verzorgen op zo een speciale dag. Dan besef ik keer op keer weer waarom ik van mijn werk en passie houd.

Ben jij benieuwd hoe ik jou zal opmaken of hoe ik een elegante kapsel bij jou verzorg? Maak dan nu een afspraak. Tot dan!
Maak een afspraak