image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search

Over EliteBeauty

EliteBeauty is gespecialiseerd in bruidsmake up en bruidskapsels. Ik heb vele bruiden verzorgd van een natuurlijke look met een touch of glam. Of juist met een colour pop. Samen bespreken wij wat jouw look gaat worden. Wil jij meer weten? Klik dan op de button.

Hi! Ik ben Maddy

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem ac cusantium dolorem que laudantium, totam remae.
Working hours

EliteBeauty werkt zowel op locatie als vanuit ons huiselijk maar luxe studio in hartje Blijdorp te Rotterdam. Als freelancer heb je vele voordelen en een daarvan is dat ik zelf de openingstijden kan managen. Ik ben de hele week beschikbaar van 10- 18. Ook ben ik extra inzetbaar in de avonden als het nodig is. Dit stem ik altijd af samen met de klant en afhangend van de opdracht. Neem contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken.

Awesome Projects

Werken in een team geeft een geweldig gevoel omdat iedereen een persoonlijke en creatieve inbreng heeft. Iedereen zit op een lijn en het eindresultaat is ook altijd super.<br /> Dankzij een goede voorbereiding, passie voor ons vak en natuurlijk teamwork heb ik alleen maar succes samenwerkingen gehad. Graag wil ik een aantal van mijn Awesome Projects delen met jullie.

Cups Of Coffee

It's time for coffee! Een creative sessie waarin coffee en persoonlijke me- time samengaan. Alle kleuren in mijn paletten worden zorgvuldig uitgekozen na een uitgebreide gezichtsanalyse. Samen bepalen we of er iets aangepast moet worden met behulp van heel veel kleuren. En met kleuren spelen is iets krachtigs. Het kan een persoon sterk maken in haar look. De reacties achteraf zijn altijd geweldig omdat ze altijd verrast zijn. Of je nu meekijkt in de spiegel of wacht tot het eindresultaat, super tevreden zal je zijn!

Supreme Teamwork

In der loop der jaren heb ik veel samenwerkingen gehad. Zo heb ik uiteenlopende opdrachten binnen gehaald waar ik mooie foto's aan heb over gehouden.<br /> Zo heb ik creatieve professionals verzameld waarmee ik samenwerk.

Sorry, no posts matched your criteria.